Соціально-економічні особливості та проблеми сучасного розвитку Чернігівської області - (:unkn) unknown (My University, 2023)
Збірник містить матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції «Соціально-економічні особливості та проблеми сучасного розвитку Чернігівської області». Видання адресоване науковцям, викладачам, фахівцям регіональних органів влади та органів місцевого самоврядування, учителям, аспірантам, стедентам і всім, хто цікавиться сучасними проблемами та перспективами розвитку Чернігівської області. Матеріали подано в авторській редакції. Автори несуть повну відповідальність за зміст доповідей, а також добір, точність наведених фактів, цитат, власних імен та інших відомостей.