Розвиток граматичної компетенції старшокласників засобами англійської поп-пісні - Левицька, Наталія Олександрівна (My University, 2024)
Науковий керівник: Тезікова Світлана Володимирівна, кандидат педагогічних наук, доцент кафедри германської філології та методики викладання іноземних мов НДУ ім. М. Гоголя; Рецензенти: Плотніков Євген Олександрович, кандидат педагогічних наук, доцент кафедри германської філології та методики викладання іноземних мов НДУ ім. М. Гоголя; Аксамитна Інна Володимирівна, учитель англійської мови, учитель І категорії, старший учитель