Методичні рекомендації та матеріали до комплексного кваліфікаційного екзамену з фаху для бакалаврів Освітньо-професійної програми “Середня освіта. Англійська мова і література” предметної спеціальності 014.02 Середня освіта (Мова і література (англійська)) - Давиденко, О. В.; Тезікова, С. В.; Міщенко, Т. В.; Самойленко, О. В.; Щотка, О. П.; Смелянська, В. В. (НДУ ім. М. Гоголя, 2026)
Методичні рекомендації адресовані здобувачам першого (бакалаврського) рівня вищої освіти факультету філології, історії та політико-юридичних наук, спеціальності 014.021 Середня освіта (Мова і література (англійська)), ОПП “Середня освіта. Англійська мова і література”. Методичні рекомендації та матеріали до комплексного кваліфікаційного екзамену з фаху створено відповідно до програми Комплексного кваліфікаційного екзамену з фаху. Вони передбачають опис структури та змісту екзамену, список рекомендованих джерел, приклад екзаменаційного білета та приклади відповідей на різні складові екзамену. Важливим компонентом є додатки, які містять перелік психолого-педагогічних ситуацій тощо.