Юрій Іванович. Фарца: збірка оповідань - Бондаренко, Юрій Іванович (ПП Лисенко М.М., 2017)
Збірка "Фарца" написана в стилі химерної прози. Юрій Іванович створює гротескний художній світ, у якому виявляють себе його неординарні персонажі, а важливі проблеми набувають несподіваного вигляду.
Keywords: Фарца; Юрій Іванович; Баба Зіна класу "Еліт"; Велика бійка; Вісімнадцять як один; Вовкулака; Гонорар; Душ "Шарко", його політичні, еротичні та інші наслідки; Кишеня; Кіт Сергій Васильович - капітан; "Мерс"; Портрет; Потоп; Поцілунок; Таємниця вогню; Фарца; Царі звірів; Цунамі