Методологічні засади виконавської організації музичної тка- нини на баяні (акордеоні) - Дорохін, В. Г. (Видавництво НДУ, 2013)
Матеріал посібника спрямований на формування у студентів цілісно- го та органічного осягнення закономірностей артикулювання на баяні (акордеоні) та забезпечення навчального процесу. Мета посібника – прискорити формування необхідних умінь і навичок виконавської органі- зації музичної тканини на баяні (акордеоні), забезпечити цілеспрямова- ний розвиток художнього мислення студентів. Для студентів, магістрів та викладачів вищих навчальних закладів, а також для викладачів спеціальних музичних відділів навчальних закла- дів I–II рівня акредитації та дитячих музичних шкіл.