ПАВЛО ВОЛОДИМИРОВИЧ МИХЕД - (:unkn) unknown (Б-ка НДУ ім. М.Гоголя, 2019)
Михед Павло Володимирович вчений-гоголезнавець, завідувач сектором слов’янських літератур Інституту літератури імені Т.Г. Шевченка НАН України, керівник Гоголезнавчого центру Ніжинського державного університету імені Миколи Гоголя, відповідальний редактор «Гоголезнавчих студій», доктор філологічних наук, професор
До 70-річчя від дня народження. БІОБІБЛІОГРАФІЧНИЙ ПОКАЖЧИК