Програма комплексного кваліфікаційного екзамену з теорії та методики музичної освіти - Дворник, Ю. Ф.; Коваль, О. В. (Видавництво НДУ ім. М. Гоголя, 2024)
Програма комплексного кваліфікаційного екзамену з теорії та методики музичної освіти складена у відповідності до галузевих стандартів вищої освіти й освітнього рівня бакалавра