Гоголезнавчі студії. Випуск шостий (сімнадцятий) - (:unkn) unknown (My University, 2008)
До збірнику увійшли статті, в яких висвітлені проблеми творчої спадщини Миколи Гоголя, україно- і російськомовні бібліографії, анкети відомих вчених, рецензії на нові гоголезнавчі студії.
Гоголеведческие студии. Выпуск шестой (семнадцатый)