Епідемічна та епізоотична ситуація з лептоспірозу на території Чернігівської області за 10 років - Рапута, Альона Михайлівна (My University, 2019)
Науковий керівник: к.б.н., доцент кафедри біології Пасічник Сергій Валентинович