«Павло Васильович Тихомиров : останній директор і перший ректор Ніжинської вищої школи - (:unkn) unknown (My University, 2018)
(до 150–річчя від дня народження Павла Васильовича Тихомирова, філософа, богослова, письменника, директора Історико–філологічного інституту князя Безбородька (1918–1920), першого ректора Науково–педагогічного інституту (1920–1921) та Інституту народної освіти (1921–1922).
Каталог книжкової виставки