ПЕДАГОГІЧНІ УМОВИ РОЗВИТКУ ТВОРЧИХ ЗДІБНОСТЕЙ УЧНІВ МОЛОДШОГО ШКІЛЬНОГО ВІКУ НА УРОКАХ УКРАЇНСЬКОЇ МОВИ ЗАСОБАМИ ІНТЕРАКТИВНИХ ТЕХНОЛОГІЙ - Ярошенко, Аліна Вікторівна (My University, 2019)
Науковий керівник: Шевчук Марина Олександрівна кандидат педагогічних наук Рецензент: Тонконог І.В. канд. пед. наук, доцент кафедри іноземної філології та перекладу Київського Національного торгівельно-економічного університету Рецензент: Гордієнко Т.В. канд. пед. наук, доцент кафедри педагогіки, початкової освіти та освітнього менеджменту Ніжинського державного університету імені Миколи Гоголя