Географія населення - Барановський, М. О. (Видавництво НДУ ім. М. Гоголя, 2024)
Навчально-методичний посібник містить завдання для проведення аудиторних практичних занять із курсу «Географія населення».Призначений для здобувачів закладів вищої освіти України, що навчаються на спеціальностях 014 Середня освіта (Географія), 106 Географія та 103 Науки про Землю.