Актуальні питання навчання математичної та інформатичної освітньої галузі в початковій школі: методичні рекомендації до практичних і лабораторних занять для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти ОПП Початкова освіта - Білоусова, Н.; Бобро, А. (Видавництво НДУ ім. М. Гоголя, 2025)
У методичних рекомендаціях подано матеріал, який можна використовувати під час підготовки до занять здобувачам освіти другого (магістерського) рівня ОПП Початкова освіта, учителям початкових класів ЗЗСО, асистентам вчителів, методистам центрів професійного розвитку тощо.