Сільський зелений туризм: передумови та особливості розвитку на Полтавщині - Дмитренко, Костянтин Іванович (My University, 2021)
КВАЛІФІКАЦІЙНА РОБОТА на здобуття освітнього ступеня магістр; Освітньо-професійна програма: Середня освіта (Географія) зі спеціальності 014.07 Середня освіта (Географія); Науковий керівник: кандидат географічних наук, доцент Філоненко Ірина Миколаївна Рецензент: кандидат географічних наук, доцент Барановська Ольга Віталіївна Рецензент: кандидат економічних наук, професор Зеленська Олена Олександрівна