ЗООЛОГІЯ ХОРДОВИХ - Марисова, І. В.; Кузьменко, Л. П.; Власенко, Р. П. (Видавництво НДУ, 2016)
Навчальний посібник призначено для студентів-біологів денної та заочної форм навчання, а також може бути використаний магістрами, вчителями й учнями гімназій та ліцеїв з поглибленим вивченням біології.
Навчальний посібник