Громадська дипломатія - Мицик, Л.М. (Видавництво НДУ ім. М. Гоголя, 2024)
Навчально-методичний посібник віддзеркалює зміст, мету і завдання курсу «Громадська дипломатія», вміщує авторську навчальну програму курсу, плани семінарських занять, списки рекомендованих джерел і літератури до кожної теми заняття та до курсу в цілому. Курс покликаний розкрити роль громадської дипломатії в демократизаційних процесах сучасності, можливості громадського діалогу у створенні позитивного іміджу держави в міжнародному середовищі. Посібник відповідає вимогам кредитно-модульної системи організації навчального процесу. До посібника включені методичні матеріали до усіх основних форм навчальної діяльності студентів (лекція, семінар, case study) та розгорнута характеристика системи її оцінювання. Посібник розрахований на студентів гуманітарних та соціально-політичних спеціальностей вищих навчальних закладів, аспірантів, викладачів.