Порівняльний аналіз захворюваності на COVID-19 населення міст Миргород (Полтавська обл.) та Ніжин (Чернігівська обл.) - Мартиненко, Юлія Віталіївна (My University, 2021)
Науковий керівники: Кузьменко Людмила Петрівна к.б.н., доцент кафедри біології Кедров Борис Юрійович ст. викладач кафедри біології