Методика запобігання мовній атриції у процесі вивчення англійської мови як другої іноземної. - Семенюк, Владислав Олександрович (My University, 2019)
Науковий керівник: Плотніков Є.О., канд. пед. наук, доцент кафедри пркладної лінгвістики. Рецензенти: Пономаренко О.В., канд. філ. наук, доцент кафедри англійської філології та міжкультурної Ніжинського державного університету імені Миколи Гоголя. ЗагоруйкоЛ.О.,канд.пед.наук, доцент кафедри іноземних мов Уманського. державного педагогічного університету імені Павла Тичини.