Картина світу в творчості Василя Симоненка - Клименко, Тетяна Володимирівна (My University, 2018)
Науковий керівник – канд. філол. наук, професор кафедри української літератури та журналістики Ковальчук О. Г. Рецензенти – канд. філол. наук, доцент кафедри української літератури та журналістики Капленко О. М., канд. філол. наук, доцент кафедри методики викладання української мови та літератури Бондаренко Ю. І.