ЗБІРНИК НАУКОВИХ ПРАЦЬ ВИКЛАДАЧІВ ТА СТУДЕНТІВ ФАКУЛЬТЕТУ ІНОЗЕМНИХ МОВ - (:unkn) unknown (Збірник наукових статей викладачів та студентів факультету іноземних мов / відп. ред. Т. Г. Чувакова. – Ніжин : Видавництво НДУ ім. М. Гоголя, 2012. – 121 с., 2012)
До збірника включено наукові праці викладачів кафедр англійської мови та методики викладання, германської філології, німецької мови, інозем- них мов, прикладної лінгвістики Ніжинського державного університету імені Миколи Гоголя з актуальних питань германської філології та методики викладання іноземних мов на різних освітніх ступенях.