З МИНУЛОГО НІЖИНСЬКОГО ДЕРЖАВНОГО ПЕДАГОГІЧНОГО ІНСТИТУТУ ім. М.В. ГОГОЛЯ - (:unkn) unknown (My University, 1968)
у 1970 році відзначатиметься і50-літній ювілей вищої школи у Ніжині. Інтерес до одного з найстарішх вузів Радянського Союзу невпинно зростав. Тоиу цілком законо-мірним є бажання широкого кола читачів познайомитись з друкованими матеріалами про нього. Враховуючи це, пра-цівники бібліотеки уклали даний бібліографічний показчик, який містить перелік літератури, що в в книжковому фонді. Покажчик стане в пригоді й викладачам та студентам, які пртцюють над матеріалами з історії вузу. Для зручності в користуванні всі прізвища авторів або назви книг розташовані в алфавітному порядку. На книги, згадані в покажчику, вміщені вихідні дані,зазначено кількість сторінок.
До 150-рІччя з дня існування інституту, Бібліографічний покажчик