«ЗАСОБИ ВІДТВОРЕННЯ НАЦІОНАЛЬНОГО КОЛОРИТУ УКРАЇНСЬКИХ РЕАЛІЙ В АНГЛОМОВНОМУ МЕДІА ДИСКУРСІ» - Іценко, Олен Віталіївна (My University, 2020)
Науковий керівник: к.п.н., доц. каф. германської філології та методики викладання іноземних мов Нагач Марина Володимирівна; Рецензенти: Талавіра Н.М. - к.філол.н., доц. каф. германської філології та методики викладання іноземних мов, Лєпухова Н.І., к. ф. н., доц. каф. німецької мови