ПІДГОТОВКА МАЙБУТНІХ ВИХОВАТЕЛІВ ДО ЗДІЙСНЕННЯ СОЦІАЛІЗАЦІЇ ДОШКІЛЬНИКА - Аніщук, А. М. (Видавництво НДУ ім.М. В. Гоголя, 2009)
У статті висвітлюються основні аспекти соціального розвитку дитини, розкриваються шляхи професійної підготовки майбутніх вихователів до здійснення соціалізації дошкільника.
ПОДГОТОВКА БУДУЩИХ ВОСПИТАТЕЛЕЙ ДО РЕАЛИЗАЦИИ СОЦИАЛИЗАЦИИ ДОШКОЛЬНИКА
В статье рассматриваются основные аспекты социального развития ребенка, раскрываются пути профессиональной подготовки будущих воспитателей к социализации дошкольника.
Keywords: соціальний розвиток дитини; соціальна зрілість; життєва компетентність; саморозвиток; самореалізація; самоствердження; social competence; a child’s social development