Вплив соціальних мереж на формування батьківської компетентності молодої сім’ї - Прудка, Анна Володимирівна (My University, 2020)
Кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «магістр» зі спеціальності 231 Соціальна робота. – Ніжинський державний університет імені Миколи Гоголя. – Ніжин, 2020. Батьківська компетентність молоді формується під впливом зовнішніх та внутрішніх факторів, зокрема, батьківської сім’ї, засобів масової комунікації, психолого-педагогічного просвітництва тощо. Все більшого значення в цьому процесі набувають соціальні мережі. В ході емпіричного дослідження визначено та охарактеризовано рівні впливу (високий, середній, низький) соціальних мереж та інтернет-простору на формування батьківської компетентності молоді.
Keywords: Соціальна робота; молода сім’я; батьківська компетентність; соціальні мережі.