АКТУАЛЬНІ ПРОБЛЕМИ СУСПІЛЬСТВОЗНАВСТВА - (:unkn) unknown (My University, 2016)
До збірника включено наукові праці викладачів кафедри філософії та соціально-економічних наук Ніжинського державного університету імені Миколи Гоголя методологічного спрямування з ряду актуальних проблем економічних наук. Статті розкривають аспекти формування й розвитку різнобічного мислення, методологічні основи використання інструментарію. Досліджуються основні проблеми мікро- та макроекономіки, закономірності розвитку світової економіки в умовах загальної глобалізації, зростаюча роль економічних соціально-гуманітарних знань у період реформування.
Збірник наукових праць викладачів кафедри філософії та соціально-економічних наук Випуск XІ