ЕТНОНАЦІОНАЛЬНІ ПРОБЛЕМИ В ДЕРЖАВАХ ЄВРОПЕЙСЬКОГО СОЮЗУ - Савченко, Богдан Романович (My University, 2021)
Науковий керівник: Дудка Лариса Олексіївна, кандидат історичних наук, доцент Рецензент: Крупеня Ірина Миколаївна, кандидат політичних наук, доцент Рецензент: Барановський Фелікс Володимирович, доктор політичних наук, професор
Keywords: ЕТНОНАЦІОНАЛЬНІ; ПРОБЛЕМИ