Лекції з психології дитячої творчості - Пісоцький, О. П.; Пісоцька, Л. М. (Видавництво НДУ ім. М. Гоголя, 2019)
У виданні подано тексти лекцій з базових тем навчальної дисципліни "Психологія дитячої творчості", які розміщено у певній послідовності і відповідають логіці вивчення курсу студентами. Кожна тема посібника містить у собі кілька аспектів: назва і план теми лекції, використана авторами література до кожної теми, виклад матеріалу для опрацювання змісту лекції, запитання та завдання для самоперевірки.
Keywords: дитячя творчість; теорії творчості; обдарованість дитини дошкільного віку; спільна діяльність; образотворча діяльність; словесна творчість; дитяча гра та творчість у дошкільному дитинстві