ПРОБЛЕМИ ТА ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ МЕРЕЖІ СІЛЬСЬКИХ НАСЕЛЕНИХ ПУНКТІВ ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ - Хоменко, Наталія Василівна (My University, 2021)
КВАЛІФІКАЦІЙНА РОБОТА на здобуття освітнього ступеня магістр; Освітньо-професійна програма: Географія рекреації та туризму зі спеціальності 103 Науки про Землю Науковий керівник: Шовкун Тетяна Миколаївна, канд. геогр. наук Рецензент: Афоніна Олена Олексіївна, канд. геогр. наук, доцент Рецензент: Харченко Олена Миколаївна к.г.н., доцент кафедри туристичного та готельного бізнесу НУХТ