Психологія девіантної поведінки - Кошова, І. В.; Кресан О. Д. (НДУ ім. М. Гоголя, 2021)
Навчально-методичний посібник включає в себе зміст навчальної дисципліни «Психологія девіантної поведінки», теоретичний матеріал щодо запропонованих тем, методичні рекомендації до їх вивчення, завдання та матеріали для роботи на заняттях і самостійної роботи. Посібник рекомендований студентам, що вивчають психологію як фахову дисципліну, а також може бути цікавий учителям, вихователям, шкільним психологам та соціальним педагогам, які у своїй діяльності стикаються з різними проявами девіантної поведінки.