ХУДОЖНЯ ОСВІТА НА МЕЖІ ТИСЯЧОЛІТЬ: ЗДОБУТКИ, ПРОБЛЕМИ, ПЕРСПЕКТИВИ - (:unkn) unknown (My University, 2015)
Збірник містить матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, проведеної факультетом культури і мистецтв Ніжинського державного університету імені Миколи Гоголя 24-25 квітня 2015 року. До збірника увійшли тези доповідей, в яких, відповідно до заявлених секцій, розглядаються такі питання: «Теоретико-методологічні основи педагогіки мистецтва», «Актуальні проблеми художньої освіти», «Професійна підготовка фахівців мистецьких дисциплін», «Інноваційні технології викладання дисциплін художньо-естетичного циклу та стратегія розвитку художньої освіти ХХІ століття».
Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції (до 210-річчя Ніжинського державного університету імені Миколи Гоголя та 50-річчя факультету культури і мистецтв)