Психологічні особливості переживання ситуації невизначеності : Збірник матеріалів ХІІІ Міжнародної науково-практичної конференції (16-17 березня 2023 р., м. Ніжин) - (:unkn) unknown (Видавництво НДУ ім. М. Гоголя, 2023)
Збірник містить матеріали доповідей ХІІІ Міжнародної науково-практичної конференції "Психологічні особливості переживання ситуації невизначеності", яка відбулася 16-17 березня 2023 р. У збірнику висвітлюються теоретико-методологічні проблеми психології переживання, особливості збереження психологічного здоров’я й організації освітнього процесу в умовах війни, розвиток особистості в ситуаціях невизначеності. Збірник буде корисний фахівцям, які цікавляться проблемами психологічної науки, та студентам, які вивчають психологію.
Keywords: ХІІІ Міжнародна науково-практична конференція; Психологічні особливості переживання ситуації невизначеності; збірник матеріалів