Порівняльна характеристика розвитку туризму на островах Карибського басейну та Океанії - Чуркало Андрій Іванович, Андрій Іванович (My University, 2018)
Магістерська робота на здобуття кваліфікації: магістр середньої освіти. Викладач географії, вчитель біології, організатор з краєзнавчо-туристичної роботи Галузь знань: 01 Освіта Освітньо-професійна програма: середня освіта (Географія) Спеціальність: 014 Середня освіта (Географія) Науковий керівник: канд. геогр. наук, доцент Барановська О.В. Рецензент: канд. геогр. наук, доцент Філоненко Ю.М. Рецензент: канд. економ. наук, доц. кафедри туризму ЧНТУ Алєшугіна Н.О.