Митець чистого серця (повість про художника) - Забарний, О. В. (My University, 2021)
У новій книзі письменника і літературознавця Олександра Забарного розповідається про життя і творчість відомого в Україні і за її межами Олександра Івахненка – українського графіка, живописця. Органічним доповненням до авторської оповіді стали мистецькі твори художника. Книга розрахована на широкий загал читачів.