Зовнішньоекономічні відносини Канади в постбіполярний період - Кресан, Віталій Вадимович (My University, 2020)
Зовнішньоекономічні відносини Канади в постбіполярний період. Науковий керівник: Мицик Лариса Миколаївна кандидат історичних наук, доцент