Просте речення. Дієслово - Ролік, А. В. (Видавництво НДУ ім. М. Гоголя, 2021)
Навчальний посібник призначений для студентів факультету іноземних мов, які вивчають німецьку мову як основну та другу і має за мету зорієнтувати студентів на конкретний мовний матеріал і покликаний полегшити засвоєння програмового матеріалу на теоретичному та практичному рівнях. Цьому сприятиме також українсько-німецький словник-довідник основних граматичних термінів.
Einfacher satz. Das verb
Das vorliegende Übungsbuch ist bestimmt für die Studenten der Fakultät für Fremdsprachen. die Deutsch als erstes oder zweites Fach studieren und stellt sich die Aufgabe das Erlernen des entsprechenden Materials zu erleichtern. Dazu soll auch das ukrainisch-deutsche Wörterbuch grammatischer Termini beitragen.