Міжнародні відносини та світова політика - Дудка, Р. А.; Прудько, В. О. (Видавництво НДУ ім. М. Гоголя, 2024)
Навчально-методичні матеріали віддзеркалюють зміст, мету та завдання курсу “Міжнародні відносини та світова політика”. У посібнику представлена робоча програма курсу, плани семінарських занять з методичними рекомендаціями до них, тематика реферативних повідомлень, завдання для самостійної та індивідуальної роботи студентів, обов’язкова та додаткова література, орієнтовний перелік питань для самопідготовки. Методична розробка розрахована на студентів спеціальності міжнародні відносини, а також історичних та політологічних спеціальностей вищих навчальних закладів та стане їм у пригоді для самостійної підготовки до складання заліку, написання курсових та дипломних робіт.
Міжнародні відносини та світова політика: навчально-методичні матеріали та плани семінарських занять для студентів 2-го курсу факультету філології, історії та політико-юридичних наук