СТРАТЕГІЧНІ НАПРЯМКИ РОЗВИТКУ МИСТЕЦЬКОЇ ПЕДАГОГІКИ ТА ВИКОНАВСТВА У КОНТЕКСТІ СУЧАСНИХ ОСВІТНІХ ПЕРЕТВОРЕНЬ - (:unkn) unknown (НДУ ім. Миколи Гоголя, 2019)
Збірник містить матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції, проведеної факультетом культури і мистецтв імені Олександра Ростовського Ніжинського державного університету імені Миколи Гоголя 7-8 травня 2019 року. До збірника увійшли тези доповідей, в яких, відповідно до заявлених секцій, розглядаються такі питання: "Теорія та методика мистецької освіти", "Диригентсько-хорова і вокальна педагогіка та виконавство", "Інструментально-оркестрова педагогіка та виконавство", "Фортепіанна педагогіка та виконавство", "Актуальні проблеми сучасного мистецтвознавства".
Матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції