НАВКОЛИШНЄ СЕРЕДОВИЩЕ ЧЕРКАСЬКОЇ ОБЛАСТІ І ЙОГО ВИВЧЕННЯ У ШКІЛЬНОМУ КУРСІ ГЕОГРАФІЇ - Заєць, Олександр Анатолійович (My University, 2024)
КВАЛІФІКАЦІЙНА РОБОТА На здобуття освітнього ступеня магістр «НАВКОЛИШНЄ СЕРЕДОВИЩЕ ЧЕРКАСЬКОЇ ОБЛАСТІ І ЙОГО ВИВЧЕННЯ У ШКІЛЬНОМУ КУРСІ ГЕОГРАФІЇ» Студента Зайця Олександра Анатолійовича Науковий керівник: Шовкун Тетяна Миколаївна, канд. геогр. наук Рецензенти: Харченко Олена Миколаївна, канд. геогр. наук, доцент кафедри туристичного та готельного бізнесу НУХТ Афоніна Олена Олексіївна, канд. геогр. наук, доцент кафедри географії, туризму та спорту