Педагогічна практика студентів спеціальності "Дошкільна освіта" першого (бакалаврського) рівня - Пихтіна, Н. П.; Пісоцька, Л. М.; Матвієнко, С. І. (Видавництво НДУ ім. М. Гоголя, 2022)
Навчально-методичний посібник презентує мету та завдання організації усіх видів практик у професійній підготовці бакалаврів; окреслює перелік необхідних умінь і навичок, які мають здобути студенти за умови безперервності й послідовності її основних видів: ознайомчої, педагогічної у групах дітей раннього віку, у закладах дошкільної освіти (у літній період), виробничої; визначає особливості керівництва практикою фахівцями відділу педагогічної практики університету, відповідальних на факультеті, методистів фахової кафедри, директора та вихователів ЗДО; делегує права та обов’язки студента-практиканта. У посібнику представлена технологія оцінювання результатів практики студентів (рівні якості педагогічної діяльності, критерії та показники їх оцінки за КМС ОНП).
Keywords: практика; ознайомча практика; педагогічна практика; виробнича практики; щоденник практики; схема самоаналізу заняття