МІГРАЦІЙНА ПОВЕДІНКА СТУДЕНТІВ ТА УЧНІВСЬКОЇ МОЛОДІ ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ - Козловець, Дмитро Олександрович (My University, 2024)
КВАЛІФІКАЦІЙНА РОБОТА На здобуття освітнього ступеня магістр «МІГРАЦІЙНА ПОВЕДІНКА СТУДЕНТІВ ТА УЧНІВСЬКОЇ МОЛОДІ ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ» Студента Козловця Дмитра Олександровича Науковий керівник: Барановський Микола Олександрович, доктор. геогр. наук, професор Рецензенти: Афоніна Олена Олексіївна, канд. геогр. наук, доцент Сологуб Юрій Іванович, канд. географ. наук, доцент