ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ РОЗВИВАЛЬНО-ВИХОВНОГО ВПЛИВУ ЗАНЯТЬ ЕСТРАДНИМ СПІВОМ УЧНІВ МОЛОДШОГО ШКІЛЬНОГО ВІКУ - Ду, Цзілун (Видавництво НДУ ім. Миколи Гоголя, 2018)
У статті розглядаються проблеми формування занять естрадним співом молодших школярів на становлення їх особистості та розвиток музичних і творчих здібностей. Увага акцентується на неоднозначності впливу занять естрадним співом на художні уподобання школярів і необхідність цілеспрямова- ного використання ситуації підвищення інтересу дітей та їх батьків до сценічно-естрадного виконавства для здійснення позитивного педагогічного впливу на їхнє музичне й особистісне становлення.
Keywords: школярі молодших класів; естрадний спів; музичне виховання