Комп’ютерне аранжування хорових творів - Раструба, Т. В. (Видавництво НДУ ім. М. Гоголя, 2022)
Пропонований посібник відповідає дисципліні «Комп’ютерне аранжування хорових творів», яка відноситься до вибіркових компонент освітньо-професійної програми «Музичне мистецтво» підготовки фахівців першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю 025 «Музичне мистецтво» галузі знань 02 «Культура і мистецтво». У посібнику надається авторська навчальна програма «Комп’ютерне аранжування хорових творів»; викладено теоретичні та практичні основи організації навчально-пізнавальної діяльності студентів у процесі вивчення хорового аранжування засобами комп’ютерної техніки; представлений орієнтовний перелік індивідуальних творчих завдань та музичних творів для організації самостійної роботи. Для бакалаврів, магістрантів та викладачів мистецьких факультетів вищих навчальних закладів, а також для викладачів спеціальних музичних навчальних закладів I-II рівнів акредитації та початкових мистецьких навчальних закладів.