Сучасні проблеми та перспективи розвитку екологічного туризму в Чернігівській області - Гарус, Роман Андрійович (My University, 2023)
КВАЛІФІКАЦІЙНА РОБОТА на здобуття освітнього ступеня бакалавр Студента Гаруса Романа Андрійовича Науковий керівник: старший викладач Бездухов Олександр Анатолійович, старший викладач; Рецензент: Філоненко Ірина Миколаївна, кандидат географічних наук, доцент