СЛОВО ХУДОЖНЄ, СЛОВО САКРАЛЬНЕ - Михед, Павло (My University, 2007)
Книга містить низку досліджень з історії української, російської та методики викладання літератури, а також рецензії автора, присвячені сучаcній літературі та літературознавчим студіям. Книга адресована науковцям, викладачам, аспірантам та студентам, всім, хто цікавиться літературою