«ПЕДАГОГІЧНІ УМОВИ ФОРМУВАННЯ ПОНЯТЬ НА УРОКАХ ПРИРОДОЗНАВСТВА В ПОЧАТКОВІЙ ШКОЛІ» - Ткаченко, Тетяна Станіславівна (My University, 2019)
Науковий керівник: кандидат педагогічних наук, доцент Гордієнко Тетяна Володимирівна Рецензенти: доктор педагогічних наук, професор НУБіП України Кліх Лариса Володимирівна кандидат педагогічних наук, доцент НДУ ім.М.Гоголя Дубровська Лариса Олександрівна