Актуальні проблеми та інноваційні пошуки у галузі сучасної дошкільної освіти: збірник наукових статей студентів, магістрів, молодих науковців спеціальності 012 Дошкільна освіта - (:unkn) unknown (Видавництво НДУ ім. М. Гоголя, 2023)
Збірник містить матеріали учасників Х Всеукраїнської науково-практичної Інтернет-конференції студентів, магістрів, молодих науковців «Сучасне дошкіл ля: актуальні проблеми, досвід, перспективи розвитку». Конференція відбулася 18 жовтня 2023 року на кафедрі дошкільної освіти Ніжинського державного університету імені Миколи Гоголя, зібрала більш, ніж дев’яносто молодих науковців із різних закладів вищої освіти України. Для студентів, магістрантів, аспірантів, фахівців дошкільної освіти.
Keywords: актуальні проблеми; інноваційні пошуки; дошкільна освіта; збірник наукових статей студентів, магістрів, молодих науковців