СУЧАСНІ ОСОБЛИВОСТІ, ПРОБЛЕМИ ТА ПЕРСПЕКТИВИ СОЦІАЛЬНО-ЕКОНОМІЧНОГО РОЗВИТКУ МІСТА КОНОТОПА - ЛИСИЙ, Родіон Дмитрович (My University, 2020)
КВАЛІФІКАЦІЙНА РОБОТА на здобуття освітнього ступеня магістр, Освітньо-професійна програма: географія рекреації та туризму, Спеціальність:103 Науки про Землю Науковий керівник: Барановський Микола Олександрович, докт. геогр. наук, професор Рецензент: Шовкун Тетяна Миколаївна, канд. геогр. наук, доцент Рецензент: Сологуб Юрій Іванович, канд. геогр. наук, доцент кафедри туристичного та готельного бізнесу Національного університету харчових технологій