РОЗМИСЛИ ПРО БОЖЕСТВЕННУ ЛІТУРГІЮ ДУХОВНА ПРОЗА - Гоголь, Микола (My University, 2011)
Видання виходить з ініціативи митрфорного протоієрея Сергія Чечина - настоятеля кафедрального собору Всіх Святих, благочин- ного Ніжинського округу УПЦ КП. Видання здійснено за підтримки відділу культури і туризму Ні- жинської міської ради, лідера політичної партії "Союз лівих сил" Василя Волги та Благодійного фонду «Ніжен». Окрема подяка за сприяння у виданні книги Ніжинському міському голові Михайлу Приходьку та ректору Ніжинського державного університету ім. Миколи Гоголя Олександру Бойку. До книги увійшли «Розмисли про Божественну Літургію», а та- кож вперше перекладені українською мовою духовні твори Мико- ли Гоголя, написані в останнє десятиліття його життя. Видання розраховане на широке коло читачів, усіх, хто цікавиться питаннями духовного життя та творчістю Миколи Гоголя.