Психологічні особливості переживання ситуації невизначеності - За редакцією доктора психологічних наук, професора М. В. Папучі (My University, 2023)
Психологічні особливості переживання ситуації невизначеності Збірник матеріалів ХІІІ Міжнародна науково-практична конференція 16-17 березня 2023 року
Збірник матеріалів ХІІІ Міжнародна науково-практична конференція