Психологія: Навчально-методичні рекомендації для студентів спеціальності 014 Середня освіта - Щотка, О. П. (Видавництво НДУ ім. М. Гоголя, 2024)
Навчально-методичні рекомендації розкривають мету, зміст, структуру навчальної дисципліни «Психологія», а також містять керівництво до практичних занять та самостійної роботи.